Despre

paradise

Pensiunea agroturistică ”Paradisul Naturii” este situată la poalele munţilor Făgăraş, în aproprierea Sfintelor Mânăstiri Dejani şi Sâmbăta, în cadrul complexului turistic Dejani, într-un cadru rustic de munte, în care liniştea se împleteşte cu bunăstarea.

Dacă doriţi să vă petreceţi vacanţa sau concediul într-o zonă pitorească la munte, aţi ales locaţia ideală!

În cadrul Pensiunii “Paradisul Naturii” găsiţi liniştea şi relaxarea, ingredientele unei vacanţe de neuitat. Sectorul carpatin în care este amplasată pensiunea uimeşte prin frumuseţe şi unicitate.

Zona adăposteşte numeroase rarităţi floristice, arbori seculari şi monumente ale naturii. Caracterul alpin al munţilor cu lacuri glaciare, piscuri semete ce strălucesc sub razele soarelui, la care se adaugă peisajul munţilor mijlocii, acoperiţi cu păduri de brad, fag şi molid ce işi schimba periodic înfăţişarea în funcţie de anotimp întregesc imaginea paradisiaca în care este poziţionată pensiunea.

Aerul proaspăt de munte, bogat în oxigen datorită pădurilor dese de brad, râul care curge, lacurile de agrement populate cu păstrăv reprezintă un refugiu din cotidian, oferind ocazia de a va relaxa în mjlocul naturii.

Poziţionarea excelenta, de la drumul principal  permite accesul până şi în cele mai geroase ierni. Confortul, calitatea şi intimitatea asigurată în cadrul pensiunii noastre vă vor crea un sejur la munte plăcut şi odihnitor.

Pensiunea “Paradisul Naturii” este o pensiune de trei margarete ce vă oferă o ambianţă caldă şi relaxantă prin serviciile şi dotările sale. Finisajele camerelor sunt de o calitate excepţională, cu mobilier somptuos din lemn masiv şi cu grupuri sanitare proprii.

Întregul cadru montan poate fi privit din toate camerele, acestea fiind dotate cu balcoane.

Pentru persoanele iubitoare de camping dispunem de spaţiu, unde se pot instala corturi şi rulote.