Termeni și Condiții

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru (paradisulnaturii.ro), e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe website sunt în proprietatea si operate de catre Pensiunea Paradisul Naturii.

Folosind formularul de rezervare disponibil pe pagina paradisulnaturii.ro intraţi într-o relaţie contractuală cu noi, legala din punct de vedere juridic, urmand ca noi sa interacţionăm direct cu dvs. prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele pensiunii.

Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA şi alte taxe,cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu prețurile aferente vor fi menționate la data desfășurării lor.

Anulare rezervare

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare/neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de pensiune.

In weekend rezervarile se fac pentru un minim de 2 nopti, iar daca se renunta la una din ele se vor achita ambele indiferent de motivul anularii. Pentru a anula o rezervare fara penalizare se va comunicain scris cu minim 5 zile inainte la contact@paradisulnaturii.ro. Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării.

Utilizatori

Accesând formularul de cerere de rezervare prin care vă transmiteţi datele personale în vederea efectuarii unei cereri de disponibilitate, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

– datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către Pensiunea Paradisul Naturii
– datele personale să fie utilizate pe o perioadă determinată de minim 3 luni în vederea unor contactări ulterioare
– check-in la ora 14:00 si check-out la ora 12:00

Conditii de rezervare

Disponibilitatea spatiilor de cazare se va face completand formularul de cerere de disponibilitate on-line, e-mail sau prin telefon

Comanda de rezervare va fi confirmata sau infirmata, in scris sau telefonic de catre pensiune, in maxim 24 de ore.
Suplimentarea serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare.
Camerele se inchiriaza pentru minim 2 nopti in week-end si pentru un sejur minim de 3 nopti de Craciun, Anul Nou si alte sarbatori legale.
Camerele nu se inchiriaza in regim single in week-end.

Conditii de modificare sau anulare a rezervării

Toate modificarile, decomandarile si anularile se vor face numai in scris, mentionandu-se data si numele in clar a persoanei careia i s-a facut rezervarea.

Fumatul
Fumatul nu este permis in interiorul pensiunii, doar in spatiile special amenajate de pe terase. Nu este permis fumatul in camere.

Parcare
Parcarea este gratuită la pensiune.

Siguranta obiectelor personale
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca sunt gasite in camera sau spatiile commune vor putea fi trimise prin curier la adresa mentionata.

Animale de companie
Nu se admit animale de companie in cadrul pensiunii.

Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile pensiunii noastrea luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificări
Pensiunea Paradisul Naturii poate sa actualizeze termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.

Pensiunea Paradisul Naturii/Administratorul site-ului www.paradisulnaturii.ro isi rezerva dreptul de a refuza, bloca accesul la o parte sau la toate functiile site-ului sau adresa de e-mail rezervari@cabanalamunte.ro precum si de a restrictiona solicitarea sau procesarea unei rezervari, in eventualitatea unor suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor, inclusiv in cazul in care acestia au un comportament care aduce prejudicii, de orice natura Pensiunii Paradisul Naturii.